مردی که یا خوردن برنج تایلندی درجه یک دچار خفگی شد

من به اینها برنج می گویم برنج بدون سر و پا یعنی نمی دانید در کیسه برنجی که خریده اید چه چیزی وجود دارد.

یکی به من نگاه می کرد در واقع 4-5 نوع برنج تایلندی درجه یک در یک کیسه مخلوط شده با هم وجود دارد.

اما مردم تایلند نمی دانند من نمی دانم چه چیزی در آن قرار دهم زیرا کارخانه برنج برنج را صیقل می دهد تا سفید و زیبا شود.

آماده توضیح بیشتر است که در واقع تایلند دارای بیش از 2.4 هزار نوع برنج بومی است که امروزه در مرکز تحقیقات برنج Pathum Thani نگهداری می شود.

اما دولت تایلند در آن زمان برنج بومی را به عنوان محصول صادراتی انتخاب نکرد.

از آنجایی که می توان آن را فقط یک بار در سال کاشت، ساقه های آن بلند بوده و برداشت آن دشوار است.

حتی با کودهای شیمیایی برای کمک به سرعت بخشیدن به محصول، کمتر تولید می کنند بنابراین برنج محلی مورد بی توجهی قرار گرفته و دیگر توسط مردم کشت نمی شود.

نتیجه این است مردم تایلند امروز انواع «برنج بومی را نمی شناسم» مانند فایا چوم، تانگ رایا، زرد معطر، زرد سوان و غیره.

برنج تایلندی

در حالی که بازار جهانی و بازار تایلند شروع به تغییر تقاضا برای برنج کرده است.

دانشیار دکتر پرافاس اظهار داشت که طی چند سال گذشته، قیمت برنج RD در بازار جهانی بیشترین کاهش را داشته است. اما برنج یاسمن و برنج هوم پاتوم همچنان قابل صادرات است.

این بدان معناست که بازار جهانی برنج با کیفیت بیشتری را می طلبد.

در جامعه امروزی تایلند، یک روند سلامتی وجود دارد که در آن مردم می خواهند برنج محلی و صیقل نیافته بخورند.

آماده پرداخت هزینه این وعده های غذایی است هرچند قیمتش از برنج موجود در بازار بیشتر است.

در حال حاضر، تایلند می تواند برنج ارگانیک و سایر انواع برنج را تنها 66 هزار رای در سال کشت کند که حدود 26 هزار تن تولید می کند، در حالی که کشت برنج در سراسر کشور تا 30 میلیون تن است.

بنابراین برنج بومی نسبت بسیار کمی است. و دولت آنطور که باید اهمیت نداده است، هم از نظر سیاست های حمایت از کشاورزان.

گسترش بازار برای انواع برنج محلی و ارگانیک باعث می شود کشاورزان، حتی اگر بخواهند این برنج ها را کشت کنند، نمی توانند این کار را انجام دهند.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.