حراج قوری چینی بزرگ ملکه الیزابت در لندن

همانطور که می دانید قوری چینی بزرگ و سرامیکی محبوب ترین هستند زیرا حتی بدون گرم کننده نیز دما را حفظ می کنند.

آنها یک سلاح همه منظوره هستند و بهترین سازش را بین ظرافت، عملکرد و ویژگی های حفظ گرما ارائه می دهند.

فقط ظروف چینی نازک گرما را خیلی سریع می دهد.

اگر از قوری چینی بزرگ از قبل گرم شده استفاده کنید، می تواند دمای نوشیدنی را برای مدت طولانی حفظ کند.

از طرف دیگر، نمونه های نازک تر  فلز، چینی نازک یا شیشه  باید برای مدت طولانی از قبل گرم شوند و دما به خوبی حفظ نمی شود.

یک وارمر با چراغ چای که اغلب در ترکیب با قابلمه ارائه می شود، می تواند کمک کننده باشد.قوری های کلاسیک معمولاً دارای شکم پهن هستند و از چدن، فولاد یا شیشه نسوز شفاف ساخته می شوند.

سرامیک هایی که در رنگ های بسیار متنوع موجود هستند نیز زیبا هستند.

قوری چینی

البته محصولات زیبایی نیز وجود دارد که از چینی ساخته شده اند.

در صورت تمایل می توانید از ظرف عایق استفاده کنید. امروزه فرم های زیبایی نیز برای این کار وجود دارد.

با این حال، متخصص چای می‌داند که این ظرف را فقط باید برای دم کردن در نظر گرفت تا عطر چای حفظ شود.

افراد خبره و خبره حتی برای هر نوع چای قابلمه مخصوص خود را در خانه دارند.

نمونه های چدن به طور فزاینده ای محبوب می شوند.

اعتقاد بر این است که اولین قوری چدنی در قرن نوزدهم در ژاپن ساخته شده است.

مدل سنتی نه تنها از نظر ظاهری چشم نوازی خاص دارد، بلکه دارای خواص مثبت بسیاری نیز می باشد. چدن از یک آلیاژ آهن خاص تشکیل شده است، اما روی سطح نسبتاً متخلخل است، بنابراین می تواند گرما را برای مدت زمان طولانی تری حفظ کند.

اگر قابلمه را روی وارمر قرار دهید، چای تا یک ساعت داغ می ماند.

گرما به لطف مواد عالی به خوبی توزیع می شود. طعم آن نیز نسبت به گلدان های ساخته شده از مواد دیگر شدیدتر است. البته در اینجا کیفیت نیز مهم است.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.